Våra tjänster

Dietistboxen Standard: 975 kr

Efter beställning får du som kund formulär och kostdagbok mailat till den mailadress som anges på beställningen. Du fyller i formulär och kostdagbok som du skickar in till oss. Efter det får du näringsberäkning av din nuvarande kost samt diagramresultat av detta, en omfattande analys och skriftliga rekommendationer till justeringar samt ett menyförslag med förslag på passande 5 st frukost, 10 st lunch/middag och 5 st mellanmål. Allt skickas till dig per mail.

Dietistboxen Coaching: 2975 kr

Samma som i Dietistboxen Standard samt även 4 st omfattande och individuella avstämningar, en gång per vecka, per mail med din dietist.

Dietistboxen Kostplan: 575 kr

För dig som på ett enkelt sätt vill få information om hur mycket du bör äta och hur du kan bygga upp dina måltider för att hamna på ett energiintag som matchar din förbrukning i kombination till om du vill gå ner i vikt, upp i vikt eller vara viktstabil. Du får mycket information om mat, hälsa och hur man kan tänka när man sätter samman dagens måltider för att få i sig lagom mycket mat. Efter beställning får du ett formulär med bakgrundsfrågor om dig själv mailat till dig som du fyller i och mailar tillbaka till oss. Till skillnad från Dietistboxen Standard och Coaching ingår här ingen näringsberäkning, menyförslag eller personlig analys. När leg. dietist hos oss gjort beräkning och bedömning utefter de uppgifter du lämnat mailas aktuell kostplan till dig som PDF.